17 augusti 2011
18:30

Sunnersta AIF P99 Vit

Referat: Lohärads IF Blå - Sunnersta AIF P99 Vit

Idag var det dags för våra favorit motståndare Sunnersta och då vet man att det inte blir A walk in the park! Ett otroligt tight försvarsspel med fokus på snabba kontringar var det vi råkade ut för idag. En kontring var precis vad vi råkade ut för efter ett indian inkast och helt plötsligt så fick vi kämpa i underläge (lite ovant).
0-1 står det efter en hyfsat jämn första halvlek. Vi pratade som vanligt om tålamod i passningspelet, där vi ville ha ett bra bolltempo och viktigast av allt lite bättre rörelse utan boll för att komma loss från Sunnerstas intensiva bevakning. Vi i ledarteamet framhöll också att vi i stort sett aldrig torskar andra halvlekar.
Jag är otroligt imponerad av Sunnerstas otroligt tighta markering utan minsta fulhet i närkamperna.Det är inget man bara lär sig sådär, finns mycket kompetens i den ledarstaben. Sunnersta tar sen ledningen med 0-2 men det känns inte så surt ändå för det känns som att vi äter oss in i matchen mer och mer. Vi hade också pratat om att vid ett 0-2 underläge ej drabbas av panik. Mycket imponerad att vi fortsätter spela vårt spel med fina kombinationer där Lang, Zacke och Hampus spelar triangelspel.
Den som sen trycker in reduceringen är Anton Wessberg inte helt oväntat att just han gör det. Det har hänt för och kommer hända igen!!!
Detta ger oss en riktig energi boost och nu öser vi på för fullt men det är inte förens vi får en hörna och vi flyttar upp allt vi har som suveräne Johan som spelar längst bak trycker in 2-2. Rättvist sa Bull! Nu är vi i vinnarhålet och det osar tätt kring deras mål, Mackan är som en bålgeting i straffområdet! Hade matchen varit 5 minuter längre så vete tusan om vi inte fått in segermålet. Fast det känns rätt skönt att det slutar 2-2 i denna roliga match. Stort beröm också till A-K och Adam Berga som förutom ett bra passningsspel nu också har utvecklats enormt i defensiven. Största berömet ikväll går ändå till Sunnersta för jag vet att de har flera matcher ikväll men ändå ställer upp med ett sånt starkt lag. Hur många duktiga 99:or finns det egentligen i Sunnersta, sen hade dom som vi 2 fenomenala 00:or också! Sunnersta känns nu som en bror, någon man respekterar men ändå vill ge smörj. Tack everyone för en härlig fotbollskväll! LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF

sön 15 maj 2011, 17:00 Sunnersta AIF P99 Vit - Lohärads IF Blå 1 - 5